Aktuální zprávy z klubu
pá 15.12.2023 | Klub

Mountfield HK oblékne před svátky speciální vánoční dresy

Přesně za týden čeká hradecké hokejisty poslední duel před Štědrým dnem, na domácím ledě přivítají Mladou Boleslav. Na středočeský celek ale vyrukují svěřenci Tomáše Martinec ve speciálních vánočních dresech, které následně zamíří mezi fanoušky – a to skrze aukci, která právě odstartovala. Dražit si speciální vánoční dresy budou fanoušci moci až do 23. prosince.

Aukce vánočních dresů Mountfieldu HK

Naposledy před vánočními svátky nastoupí hokejisté Mountfieldu HK 22. prosince, kdy od 18:00 vyzvou mladoboleslavské Bruslaře. Celé utkání se ponese ve vánočním duchu. Kromě toho, že Královéhradečtí obléknou vánoční sadu dresů, připraven bude speciální doprovodný program, tematické soutěže nebo koledy.

Děkujeme všem partnerům klubu i Tipsport extraliga, že nám umožnili odehrát vánoční utkání ve speciálních dresech bez reklam. Moc si toho vážíme 🙏

Zveřejnil(a) Mountfield HK dne Čtvrtek 28. prosince 2023


Již v minulosti se Mountfield HK představil ve vánočních dresech, nyní však oblékne speciální vánoční sadu kompletně bez reklam. Základem hradeckých vánočních „svetrů“ je kombinace červené, červenohnědé a zlaté barvy, autorem grafického návrhu je talentovaný grafik Jan Štokman.

Hlavními prvky dresu jsou kromě vánočních motivů také klubové logo a nápisy „HRADEC“ a „VESELÉ VÁNOCE“ pixelovým písmem. Ve stejném fontu pak nechybí ani příjmení hráče na zádech. Ve spodní části jsou stromy, jakožto jeden ze symbolů Vánoc, jako textura slouží kombinace dalších prvků spojených s českými Vánocemi – vločky, mašle, čepice, hvězdy, ozdoby a jiné zdobné detaily. Po utkání následně trikoty zamíří do aukce a jako dárek si jej bude moci pořídit každý z fanoušků královéhradeckého hokeje.