Fanoušci
pá 28.4.2023 | Daniel Krátký

Zakončení historické sezony? V pondělí na Ulrichově náměstí!

Už teď je jasné, že sezona královéhradeckých hokejistů skončí obrovským úspěchem. Svěřenci Tomáše Martince totiž poprvé v historii vybojovali pro své město účast ve finále nejvyšší hokejové soutěže. S fanoušky se po povedeném ročníku Tipsport extraligy rozloučí hráči v pondělí 1. května na Ulrichově náměstí.

Hokejisté Mountfieldu ještě neví, jak jejich sezona dopadne. Klub už ale připravuje posezonní rozloučení s fanoušky, které proběhne během svátečního pondělního 1. května. Na Svátek práce na královéhradeckém Ulrichově náměstí proběhne zakončení nejúspěšnější sezony v historii hradeckého hokeje. Akce s účastí hráčů i trenérů A-týmu odstartuje v 15:00.

Připraveno bude podium i velkoplošná obrazovka, hlavním lákadlem celého rozloučení s fanoušky bude velká autogramiáda A-týmu Mountfieldu HK. V rámci stále se připravujícího programu se mohou příznivci hradeckého hokeje také těšit na rozhovory s členy svého oblíbeného týmu, samozřejmostí jsou různé stánky včetně občerstvení nebo účast maskota Mountyho.