Fanoušci
st 29.9.2021 | D+D REAL Winter Hockey Games

Velká soutěž o luxusní ceny v rámci Winter Hockey Games

Do mimořádné akce D+D REAL Winter Hockey Games zbývá něco málo přes dva měsíce a vstupenky na utkání pod širým nebem ve Špindlerově Mlýně jsou stále k mání. Ještě je nemáte? Teď je tady ohromná příležitost, jak kromě nevšedního zážitku získat mnohem víc!

Aktuálně totiž běží velká soutěž o luxusní ceny, a Vám stačí splnit jediné: pořiďte si do 22. 10. 2021 vstupenku na jeden z hracích dnů v termínu 9. 12., 10. 12. nebo 11. 12. 2021. A zaregistrujte se na winterhockeygames.com/soutez do slosování, kde na vás čeká třeba sezonní permice na lyžovačku ve Špindlu, víkendový pobyt v Krkonoších pro dvě osoby, Stříbrný tarif O2 TV na rok zdarma i se set top boxem nebo podepsaný dres od Jaromíra Jágra.

O to všechno a spoustu dalšího se momentálně hraje!

Právo registrace v soutěži mají i ti, kteří vstupenku již vlastní. Čím více vstupenek totiž vlastníte, tím více zvyšujete šanci vyhrát některou z lukrativních cen. Stačí svůj unikátní číslený kód pomocí jakékoliv QR čtečky zapsat do soutěžního formuláře a pak už jen doufat, že budete mezi vylosovanými šťastlivci. No nestojí to za pokus? Jasně že stojí! Na winterhockeygames.com najdete seznam, co všechno je ve hře.

Pod sjezdovkou Svatý Petr nastoupíme v sobotu 11. 12. 2021 proti pražské Spartě a rozhodně budeme potřebovat vaši podporu. Nemůžeme se dočkat, až se v Krkonoších v předvánočním čase všichni společně setkáme při příležitosti takovéto výjimečné akce. Akce, na kterou všichni budeme dlouho vzpomínat. Akce, která tady ještě nikdy nebyla.

#budetovelky