Fanoušci
ne 30.4.2023 | Jan Vavřina

Stříbro, autogramiáda i loučení. Lvi zakončí sezonu s fanoušky

Hradečtí hokejisté za sebou mají skvělou sezonu – čtvrtfinálové boje v Lize mistrů ještě výrazně trumfly výkony v domácí soutěži. Aktuální tým, který pro hradecké barvy vybojoval historické stříbro, se i s medailemi na krku naposledy představí fanoušků. Rozloučení s ročníkem 2022/23 proběhne v pondělí 1. května od 15:00 na královéhradeckém Ulrichově náměstí.

Na domácím ledě se Lvi rozloučili se svými příznivci více než stylově – v pátém finále předvedli bezchybný výkon, za úžasné atmosféry si došli pro vítězství 3:0 a zdramatizovali boj o titul. Nyní se všichni sejdou znovu, aby si v ročníku 2022/23 naposledy vzájemně zatleskali a poděkovali za parádní spolupráci.

Hráči, realizační tým i fanoušci dorazí v pondělí 1. května na Ulrichovo náměstí v Hradci Králové, kde bude připraveno podium, velkoplošná obrazovka a všechno, co bude k úspěšnému ukončení sezony potřeba.

Celá akce začne v 15:00, krátce poté dorazí na podium A-tým Mountfieldu HK. Ten si spolu s fanoušky zakřičí oblíbené chorály, vybraní hráči poté budou vyzpovídáni, jaké byly finálové boje. K publiku promluví také zástupci Města Hradec Králové, Královéhradeckého kraje i vedení klubu. Vrcholem celé akce by měla být 16. hodina, kdy vypukne autogramiáda A-mužstva. Pro prvních 700 návštěvníků jsou přitom připraveny speciální finálové podpisové kartičky.

Kdo si chce přinést k podpisu jakýkoliv fanouškovský produkt, bude mít možnost ho pořídit od 13:00 do 17:00 ve fanshopu na rohu ČPP Arény, který otevře své dveře výjimečně i ve sváteční den. A pokud budete mít štěstí, můžete nějaký „merch“ vyhrát i přímo v průběhu autogramiády. Na místě bude také stánek GotAuthentic, u kterého si budete moci nechat ihned certifikovat nasbírané podpisy, případně zakoupit některý z originálních produktů Tipsport extraligy 2022/23. Samozřejmostí je pak účast maskota Mountyho nebo stánků s občerstvením.

V pondělí v 15:00 se tedy všichni uvidíme na Ulrichově náměstí!