Fanoušci
so 13.11.2021 | Petr Koval, Jan Vavřina

Soutěže, podpisy a úsměvy. V.I.P. Fans si užili bruslení s hráči

Hradečtí fanoušci, kteří se rozhodli v rámci kompenzací loňských permanentek 100% podpořit klub, mohou během sezóny 2021/22 využívat spoustu výhod. Některé z nich už čerpají, další přišla na řadu 6. listopadu. O co šlo? V.I.P. Fans dostali v malé hale ČPP Arény prostor vyzkoušet si led na vlastní kůži. To vše navíc pod dohledem hráčů hradeckého A-týmu!

V sobotu mezi 17:30 a 19:00 patřila ledová plocha majitelům permanentek kategorie V.I.P. Fans. Na hradecké příznivce navíc čekalo příjemné překvapení. Na ledě je totiž doplnilo duo Jakub Lev s Alešem Jerglem. „Byla to super akce jak pro nás, tak i pro fanoušky. Je skvělé, že s nimi přijdeme takto do kontaktu a můžeme jim poděkovat za podporu, které se nám dostává. Jsme rádi, že jsme se jim mohli trošičku odměnit,” chválí spojení Jakub Lev.

Každý zúčastněný navíc obdržel produkt od partnera Mountfieldu HK – Big Shock! To ale nebylo zdaleka vše. Každý měl totiž šanci vyhrát v soutěži zajímavé ceny. Krom vyfocení nebo popovídání s elitními forvardy byl připraven také podepsaný merch. Veškeré dění probíhalo pod dohledem maskota Mountyho, s nímž se děti pořádně vyřádily.

Program patřil rovněž dovednostní disciplíně, ve které svoje šikovné ruce ukázali i hráči Lvů. Neměli to ale vůbec jednoduché. „Pro fanoušky byl nachystaný slalom. My dostali hokejky na druhou stranu, takže to pro nás bylo náročnější. Mám problém trefit branku klasicky, natož s hokejkou na druhou stranu,” uzavírá s úsměvem hradecký útočník.

Fotogalerie