Fanoušci
út 2.11.2021 | Redakce

Jeden z řady benefitů. V.I.P. Fans si mohou v sobotu zabruslit

Hradečtí fanoušci, kteří se rozhodli v rámci kompenzací loňských permanentek 100% podpořit klub, mohou v průběhu sezóny využívat spoustu výhod. Některé z nich už čerpají, další přijdou na řadu v nadcházejícím období. V sobotu 6. listopadu si mohou jít například zabruslit do malé haly ČPP Arény, a to zdarma. Navíc k tomu dostanou pozornost.

V sobotu mezi 17:30 a 19:00 je hradecký led vyhrazen pro majitele permanentek kategorie V.I.P. Fans. Ti si mohou přijít zabruslit a ještě u toho potkat některého z hokejistů Mountfieldu HK nebo vyhrát v soutěži.

Vstup do malé haly bude všem příchozím umožněn hlavním vchodem (od autobusové zastávky), a to od 17:00 po předložení karty V.I.P. Fans a prokázání "bezinfekčnosti" stejně jako při návštěvě extraligového utkání. Následně bude možné využít k převlečení šatnu, každý fanoušek navíc obdrží produkt značky Big Shock! – partnera Mountfieldu HK. Dorazí také členové A-týmu, Aleš Jergl a Jakub Lev, kteří se se svými příznivci rádi vyfotí, popovídají nebo podepíší přinesené produkty. Na všechno bude navíc dohlížet maskot Mounty, s nímž se zejména děti dosyta vyřádí.