Fanoušci
st 5.4.2017 | Radegast

Fanoušci jdou do boje. Končí Radegast index dražba i s hokejkou Bedřicha Köhlera

Souboj fanoušků je pomalu u konce! Během semifinálové a finálové části play off mají všichni příležitost bojovat o fanouškovskou čest a dát najevo podporu svému týmu. Mohou totiž vydražit artefakty prověřené tvrdou hrou, které do aukce věnovali největší bojovníci extraligy. Celkový výtěžek aukce poslouží příznivcům daného klubu a dražiteli, který vydraží artefakt za nejvyšší částku, na posezónní oslavu s hráči klubu. Část výtěžku poputuje na dobročinné účely v rámci vítězného extraligového města.

Ani v letošní sezóně nebude chybět tradiční Radegast index dražba. Stejně jako v minulých ročnících i letos se do ní zapojí nejlepší Radegast index bojovník každého klubu, za Hradec Králové je to Bedřich Köhler. Každý do aukce věnuje jeden artefakt (v případě hradeckého bojovníka jde o hokejku), o který svedou souboj fanoušci.

„Každý z artefaktů bude mít svůj příběh a vlastnoruční podpis bojovníka. Fanoušci jednotlivých klubů pak v dražbě svedou bitvu nejen o cenný úlovek bojovníka, ale také o celkový částku celé dražby,“ podotýká manažer značky Radegast Marek Grabovský a na vysvětlenou dodává: „Celkový výtěžek z aukce získají fanoušci klubu, jehož artefakt byl vydražen za nejvyšší částku. Sumu pak Radegast rozdělí mezi fanoušky daného klubu a příslušné město či region, ve kterém podpoří některou z dobročinných aktivit.“

V dražbě se sešly hokejky s vlastnoručním podpisem daného hráče včetně hole Bedřicha Köhlera, rukavice nebo také brusle chomutovského Juraje Valacha či sparťana Richarda Nedomlela. Vyvolávací cena každého artefaktu odpovídá celkovému součtu Radegast index bodů, které během letošní základní části daný hráč nasbíral. Artefakt, který bude vydražen za nejvyšší částku v rámci celé aukce, se stane vítězným. Jeho dražitel pro svůj klub a jeho fanoušky získává celkový výtěžek dražby, který bude částečně určen na posezónní oslavu v hospodě s hráči daného klubu a částečně na dobročinnou akci v rámci města.

Bojovat o fanouškovskou čest a ukořistit součást výstroje lídrů statistiky Radegast index z každého týmu můžete od 29. března 2017 od 12:00 do 18. dubna 2017 do 16:00 www.radegastindex.isport.blesk.cz.