Fanoušci
so 4.3.2017 | Legenda pomáhá

Aukce dresů z projektu Legenda pomáhá kvůli technické chybě prodloužena

AKTUALIZOVÁNO – Z důvodu technického výpadku serveru sportovniaukce.cz se dražba dresů s podobiznou Ivana Hlinky v rámci projektu Legenda pomáhá prodlužuje do nedělních 15:00. Prodloužení se týká pouze dresů, které dospěly do prodloužení po čase 20:00, kdy výpadek nastal. Všem fanouškům se omlouváme za způsobené potíže.

Vydraž si některý ze speciálních dresů – aukce ZDE!

Výjimečný projekt vznikl u příležitosti výročí 50 let od chvíle, kdy legendární hráč a trenér Ivan Hlinka poprvé nastoupil do zápasu nejvyšší soutěže. Do projektu se zapojily všechny kluby Tipsport extraligy, WSM Ligy, vybrané celky 2. ligy a zástupci univerzitního hokeje.

Vyvolávací cena dresů je 867 Kč. Částka v sobě zahrnuje čísla, která jsou pro sezónu 2016/17 specifická – tedy 80 let nejvyšší soutěže a nedožité 67. narozeniny Ivana Hlinky (26. ledna). Výtěžek z dražby bude předán Nadačnímu fondu Ivana Hlinky, který pomáhá bývalým hráčům a funkcionářům, kteří se sami nebo jejich rodiny nacházejí v sociálně obtížné životní situaci.

Projekt Legenda pomáhá spojuje tuzemské hokejové hnutí v podobě, jaká nemá v historii českého hokeje obdoby.

Aukce unikátních úborů, ve kterých hokejisté Mountfieldu HK nastoupili 5. února proti Litvínovu, běží na serveru www.sportovniaukce.cz. Její konec je naplánován na sobotu 4. března 2017 na 20:00.