Fanoušci
út 1.9.2015 | Klub

Vydražte portrét a hranou hokejku Jiřího Šimánka! Výtežek poputuje do nemocnice

Další hokejový ročník už je za dveřmi, vy však můžete získat ještě dva cenné artefakty ze sezóny 2014/15! Do dražby jde totiž portrét kapitána týmu Jiřího Šimánka a hraná hokejka, která je navíc podepsaná od hráčů A-mužstva královéhradeckého Mountfieldu! Nenechte si tak tuto příležitost ujít, dražba končí 2. října. Výtěžek půjde na Dětské oddělení Ortopedické kliniky ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové.

Aukce portrétu a hokejky ZDE

Chcete mít doma portrét a hranou hokejku ze sezóny 2014/15 Jiřího Šimánka, která je navíc podepsaná hráči A-mužstva? Tak teď máte tu pravou šanci! Startuje dražba, jejíž výtěžek půjde na dětské ortopedické oddělení Fakultní nemocnice v Hradci Králové. Zapojit se můžete ZDE.

Jde o podobiznu Jiřího Šimánka, kterou nakreslila nadějná umělkyně Michaela Havlíčková na začátku letošního roku k příležitosti Královského plesu.

Nadcházející dražitel navíc bude mít možnost osobně předat šek s výtěžkem z aukce přímo do Fakultní nemocnice v Hradci Králové, a to společně s Jiřím Šimánkem, zástupci hokejového klubu Mountfield HK a společnosti Profesmedia s.r.o. (pořadatel Královského plesu).

Aukce končí v pátek 2. října v 16.00 hodin, vyvolávací cena obou předmětů (jednoho kusu) je 2.500,- Kč, minimální příhoz je pak 200,- Kč.