Aktuální zprávy z klubu
po 31.3.2014 | Klub

Dražba Radegast indexu skončila, výtěžek poputuje i do hradecké nemocnice

Zelené Radegast index helmy, hokejky, dresy a další artefakty hokejových bojovníků znají již své nové majitele. Díky dobročinné dražbě, během níž jste měli šanci získat exkluzivní trofeje a spolu s nejlepšími hráči v bodování Radegast index pomoci dobré věci, se vybralo přes 70 000 Kč.

„S těmi nejobětavějšími hráči v Radegast indexu z jednotlivých klubů jsme se rozhodli díky veřejné dražbě přispět do nadací, s nimiž jejich kluby dlouhodobě spolupracují na regionální úrovni,“ vysvětlil ideu aukce Karel Kraus, marketingový manažer značky Radegast. „Každý z těchto hráčů věnoval součást hokejového vybavení, se kterým odehrál mnoho zápasů a tvrdých soubojů. Jsou tedy prověřené bojem a pro hokejové fanoušky jsou cennou relikvií,“ dodal.

Samotná dražba Radegast index hokejových artefaktů vynesla 41 904 Kč. K této sumě napomohla i částka vydražená za podepsanou hokejku našeho bojovníka Petra Mikuše. Radegast, oficiální pivo hokejové extraligy, se rozhodl k celkově vydražené částce přidat navíc dalších 30 000 Kč. Z částky 71 904 Kč bude obdarováno i Dětské oddělení ortopedie Fakultní nemocnice v Hradci Králové.