Aktuální zprávy z klubu
po 23.12.2013 | Sanny Muharem

Hokejisté potěšili nemocné děti, zavítali do Fakultní nemocnice v Hradci Králové

Den před Štědrým večerem se vydala čtveřice královéhradeckých hokejistů do Fakultní nemocnice v Hradci Králové, kde udělala přítomným dětem na hematologii radost. Vladimír Škoda, Josef Marha, Tomáš Mertl a Michal Tvrdík předali za celou kabinu A-mužstva věcné dárečky. Hokejisté rovněž popřáli malým dětem brzké uzdravení a mnoho štěstí do nadcházejícího roku 2014!

V předvánočním období to mají děti v nemocnici těžké. Hokejisté Mountfieldu HK se tak rozhodli udělat malým pacientům alespoň trochu radost. V pondělí 23. 12. vyrazili do Fakultní nemocnice, kde jim předali klubové suvenýry a různé hračky. Děti se mohly hráčů rovněž na cokoli zeptat a vyfotit se s nimi.

„Na takové akce chodí člověk rád. Jsme šťastni, že jsme jim mohli alespoň takto udělat radost návštěvou, když se k tomu přidají ještě nějaké dárečky, je to super. Dali jsme jim hračky a dárkové předměty od klubu,“ vysvětluje Vladimír Škoda.

Ten rovněž dodává, že je potřeba na nemocné děti myslet. „Člověk si musí uvědomit, že děti zde v nemocnici mají trošku jiné starosti než my. Přejeme jim šťastné svátky, ale hlavně také to, aby ten svůj zápas vyhrály, protože to je to nejdůležitější!“ pokračuje Škoda.

Hokejový klub Mountfield HK, a.s. se tak s přáním připojuje a věří, že malí fanoušci se budou moci v budoucnu přijít podívat na hokejové utkání!

Fotogalerie