Aktuální zprávy z klubu
po 2.12.2013 | Sanny Muharem

OBRAZEM: Hokejisté podpořili charitativní akci Movember, zapojila se většina hráčů

Listopad byl ve znamení Movemberu. Řada hráčů si tak na podporu této charitativní akce proti rakovině prostaty nechala nad svými rty narůst knír. Právě posledního listopadu si mohly manželky a přítelkyně oddechnout. Hokejisté absolvovali v sobotu focení, přičemž si knír rovnou nechali oholit. Kabina A-mužstva rovněž věnuje této organizaci finanční částku 17 000 Kč. Všem, kdo se do akce zapojili, děkujeme!

Celý listopad jste mohli vídat královéhradecké borce s knírem na obličeji. Teď už taková možnost zase rok nebude. V sobotu po dopoledním tréninku se totiž hokejisté vyfotili a rovnou knír shodili.

Přímo na zimní stadion totiž zavítala mladá kadeřnice Jana Hrůšová z kadeřnického salonu Jeaniss v Hradci Králové. „Byla to zábava. Jsme ráda, že jsem tuto charitativní akci také mohla podpořit alespoň tímto způsobem,“ hovořila kadeřnice, která hráčům oholila knír.

Kabina A-mužstva navíc věnuje na podporu Movemebru i finanční příspěvek 17 000 Kč, který mezi sebou hráči během měsíce vybrali. Na to, jak jim rostly kníry, se můžete podívat ve fotogalerii. Z akce vzniklo také velmi zajímavé video!

Fotogalerie